Almi Praha - Browin vinné kvasinky tekuté Bordeaux 20ml

Browin vinné kvasinky tekuté Bordeaux 20ml

Browin vinné kvasinky tekuté Bordeaux 20ml, pro výrobu domácího ovocného vína

Univerzální, ušlechtilé kvasinky pro všechny druhy vín. Doporučují se zejména pro vína vyrobená z třešní, višní, mal...

číst více →
Kód zboží:
460050
Skladovost:
 Skladem, obvyklá doba expedice 1 den
39 Kč s DPH
Množství:  ks
Vložit do košíku
Popis produktu

Browin vinné kvasinky tekuté Bordeaux 20ml, pro výrobu domácího ovocného vína

Univerzální, ušlechtilé kvasinky pro všechny druhy vín. Doporučují se zejména pro vína vyrobená z třešní, višní, malin, švestek, maďarských chokeberries, černých ostružin, ostružin, černého, ​​červeného a bílého rybízu, černých hroznů, borůvek, bezinek.

Bordeaux je speciálně vybraný kmen vinných kvasinek Saccharomyces cerevisiae suspendovaný v ochranné tekutině. Tyto kvasinky zajišťují rychlé a stabilní kvašení ve velmi širokém teplotním rozmezí, dobré kvašení cukru, stálou barvu vína a atraktivní kytici. Je vhodné je používat pro vína vyžadující dlouhou dobu zrání.

Kvasinky jsou nabízeny ve formě suspenze ve speciální ochranné kapalině 20 ml. Lze je vidět v sáčku ve formě světle hnědého sedimentu. Před použitím by měl být sáček dobře protřepán, aby se tekutina zakalila. Jedna dávka stačí na přípravu až 25 litrů vína, alkohol až 14%. Teplota kvašení 20-27°C.

Použití:
Nalijte 150 ml šťávy (nebo 200 g nasekaného ovoce) do 1litrové láhve, přidejte 300 ml vody a 2 lžičky cukru. Láhev přikryjte bavlněnou zátkou a pasterizujte 30 min. Po ochlazení přilijte obsah sáčku s kvasinkami do lahve. Celá směs se ponechá 1-2 dny při teplotě 22 - 26 °C, potom se nalije do balónu s vínem (5-25 L). Teplota kvašení 13-32°C.

Složení: sladina, mladina, kvasnice Saccharomyces cerevisiae , minerální soli.

 

Záruka: 12 měsíců

Související produkty
Question Mark

Nevíte si rady? Zavolejte nám!

Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku 8:00-17:00 a v sobotu 8:30-12:00.