Almi Praha - Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20g

Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20g

Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g

Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a  masových aspiků a jiných.

Návod na přípravu:
1. Přivedeme k var...

číst více →
Kód zboží:
460012
Skladovost:
 Skladem, obvyklá doba expedice 1 den
23 Kč s DPH
Množství:  ks
Vložit do košíku
Popis produktu

Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g

Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a  masových aspiků a jiných.

Návod na přípravu:
1. Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.
2. Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky.
3. Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v chladničce.

Složení:
Jedlá vepřová želatina (bílkovina živočišného původu).
 

 

Záruka: 24 měsíců

Question Mark

Nevíte si rady? Zavolejte nám!

Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku 8:00-17:00 a v sobotu 8:30-12:00.